Spôsob tlače:

Gravírovanie laserom

Gravírovanie laserom a jeho využitie

Je moderná technológia značenia kovov, dreva, plastov, kože a mnohých iných materiálov, pri ktorej sa na povrch predmetov vypáli požadovaný dizajn alebo logo. Laserový lúč je riadený počítačom čo zaručuje vysokú presnosť. Gravírovanie neumožňuje aplikáciu viacerých farieb. Výsledný gravír je vo farbe podkladového materiálu. Gravírovanie laserom vyniká trvácnosťou, presnosťou, rýchlosťou a flexibilitou. Výsledkom je presný a trvalý popis.

Jednou z hlavných výhod gravírovania laserom je jeho presnosť a jasnosť. Laserový lúč dokáže s veľkou presnosťou vytvoriť jemné detaily, hranaté tvary aj texty s veľmi tenkými písmenami. Vďaka tejto presnosti je možné vytvárať zložité vzory a obrazy na rôznych povrchoch, ako sú drevá, kovy, sklo, plast a dokonca aj kameň. Gravírovanie laserom prináša výraznú kvalitu a profesionálny vzhľad do výsledného produktu.

Gravírovanie laserom ponúka aj možnosť osobnej a individuálnej tvorby. Táto technika umožňuje prispôsobiť výrobky podľa konkrétnych požiadaviek a preferencií zákazníka. Môžeme vytvoriť gravírovaný text so špeciálnym odkazom, menom alebo dátumom, čím vytvoríme jedinečný darček. Navyše, gravírovanie laserom je schopné vytvárať aj fotorealistickejšie obrazy a portréty na povrchu, čo poskytuje úplne osobitý dotyk a inšpiráciu pre výtvarníkov a umelcov. S gravírovaným laserom prichádza aj zodpovednosť, pretože je potrebné zabezpečiť bezpečné používanie